Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Zomeravond met Bonobo Experience in Ouwehands Dierenpark

Dit najaar verhuizen de bonobo’s van Frankrijk naar Ouwehands Dierenpark en wordt het nieuwe bonoboverblijf geopend. Neem deze zomer alvast een uniek kijkje in het bonoboverblijf waar de laatste werkzaamheden nog worden verricht. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen in het binnenverblijf, daar waar je als bezoeker normaal gesproken niet mag komen.

Digitale speurtocht
Ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe de dieren in hun binnenverblijven leven, waar de verzorgers achter de schermen de dieren observeren, waar de dieren slapen en welke veiligheidsmaatregelen worden genomen? Je komt het allemaal te weten deze zomer tijdens de Bonobo Experience. Speciaal voor de kinderen is er ook een digitale speurtocht om nog meer te leren over de bonobo’s en de andere aapsoorten in Ouwehands Dierenpark.

Wanneer

 • Het park is in de periode van 18 juli t/m 23 augustus alle avonden tot 20.00 uur geopend, waardoor je genoeg tijd hebt om bij alle dieren langs te gaan! Deze speciale Bonobo Experience reserveer je dagelijks vanaf 14.00 uur. De Bonobo Experience is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden en kinderen in wandelwagens en buggy’s.

Prijzen

 • Ouwehands Dierenpark laat een maximumaantal gasten per dag toe om een veilige dag voor u als gast te waarborgen. Om de aankomst van gasten te spreiden zal iedereen online een ticket dienen te reserveren inclusief een tijdslot voor aankomst. De verkoop van tickets zal enkel online plaatsvinden via de ticketshop. Er wordt alleen toegang verleend aan gasten met een online ticket met tijdslot.

  Ook voor abonnementhouders is de Bonobo Experience te bezoeken met een online ticket met tijdslot vanaf 14.00 uur.

  Summer BBQ menu
  Op het terras van de Afrikaanse lodge Kalahari kun je tijdens de zomeravonden genieten van een Summer BBQ menu à € 18,50 p.p. Een heerlijke kip, beef, vis óf vega spies van de barbecue samen met een frisse salade en frites met mayonaise. Voor de kinderen zijn er kipkrokantjes met snackgroenten en frites met mayonaise voor € 9,95 p.p. Beide menu's zijn inclusief een drankje naar keuze. En valt er een buitje? Dan wordt er binnen gebarbecued! Op de dag van je bezoek kun je op basis van beschikbaarheid terecht.

  Kalahari is geopend van 18 juli t/m 23 augustus van 12.30 uur tot 19.30 uur.
 • Betaalmogelijkheden: Online