Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Flip Noorman zingt Leonard Cohen (reprise) in Allemanswaard Amerongen

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip en bracht het programma ook in het theater.

Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.

Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.

Oor: “Samen met zijn al even eigenzinnige en fenomenale begeleidingsband De Noormannen haalt hij twee uur en een kwartier lang Leonard Cohen door een ringetje en helemaal naar nu”.

In samenwerking met Amuuz.

Kaarten kopen
Koop vooraf je kaartjes.

_______________________________

Fijn en veilig naar het theater
We ontvangen je graag weer in de cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug! Alle bezoekers vanaf 13 jaar wordt gevraagd om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig indentiteitsbewijs. Je coronatoegangsbewijs is te verkrijgen door een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs in de CoronaCheck-app te zetten of een papieren bewijs te printen. 

Op de website coronacheck.nl vind je meer informatie over het ophalen van je coronatoegangsbewijs. Voor extra hulp kun je terecht bij de computer-spreekuren (na aanmelding) of de informatiebalie in een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T. 

Prijzen

  • € 21,50 inclusief consumptie