Mas Montagne Trail

3 unieke lussen, prachtige uitdagende routes

Eenzame Eik, de Amerongse Berg, veel afwisseling in single tracks, zandpaden en bospaden. Prachtige vergezichten en verrassende oude lanen door een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug.

We beginnen om 10:00u met ieder kwartier een start van maximaal 25 deelnemers en om 15:00u mag de laatste groep starten.

Wij hebben ons basecamp opgezet en helpen je op weg. Of je nu kennis wilt maken met Trailrunning of toch eens wilt kijken of je net iets verder kan komen,.. het kan tijdens de Mas Montagne Trail.

Iedere lus is uniek en is gemiddeld tussen de 7-8km lang. Loop je ze allemaal achter elkaar, dan heb je 23,2km gelopen en heb je in totaal 300 hoogtemeters geklommen.

En om het makkelijk te maken,.. alle afstanden hebben hetzelfde tarief, dus stel je eigen trail maar samen, doe wat past en geniet van dit uitdagende gebied rondom de Amerongse Berg. En,.. door de spreiding van de deelnemers en de volgorde van de lussen wordt het NIET druk op de paden. jij en de winterse natuur... met misschien wel sneeuw.

Wanneer

  • Zaterdag 17 december 2022 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 22,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!