Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

bollee teenage

Bollee Teenage organiseert 1 keer per maand op vrijdag van 20.00 uur tot 24.00 uur een alcohol- en rookvrije Teenage Party voor kids van 12 t/m 16 jaar met o.a. als doel:

  • De jongeren een plek te geven om elkaar te ontmoeten
  • Ondervinden dat uitgaan zonder alcohol en niet te roken ook heel goed kan
  • Leren uit te gaan

Check de agenda van deze site voor exacte data en openingstijden. Entree € 15,- incl. 2 munten en transactiekosten alleen in de online voorverkoop. Munten kosten € 3,50 per stuk. Er is een lockerruimte aanwezig voor persoonlijke eigendommen, deze zijn met een 2 euro munt te gebruiken. Na 21.30 uur GEEN toegang meer...! Voor de Teenagers zelf is er een speciale instagram pagina.

De deuren gaan om 19.55 uur open. Sommige ouders zetten hun zoon of dochter al tegen 19.00 uur af, deze kinderen staan dan buiten tot de deuren open gaan. Wij verzoeken u dan ook uw kinderen niet te vroeg af te zetten om te voorkomen dat ze te lang in de kou staan en daardoor een verkoudheid oplopen.

ID is voor iedereen verplicht. 12- en 13 jarigen een eigen ID of een kopie ID ouders waar hij of zij  staat bijgeschreven. Kopie eigen ID is niet toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd....! Er zijn lockers aanwezig om een ID of paspoort veilig op te bergen.

We gaan ervan uit dat u met uw kind(eren) bespreekt dat alcohol onder de 18 jaar wettelijk verboden is. Wanneer blijkt dat uw zoon of dochter bij binnenkomst toch alcohol heeft genuttigd  dan zullen wij uw zoon of dochter weigeren, ook bellen wij de ouder op om uw zoon of dochter weer op te komen halen.

Veel kinderen worden door hun ouders, verzorgers gebracht en opgehaald. Om het verkeer in goede banen te leiden staan er buiten en op de parkeerplaats Candia sportvelden, verkeersregelaars. Het brengen en ophalen van uw kinderen kan UITSLUITEND op de parkeerplaats van Candia sportvelden. Dit in verband met de verkeersveiligheid en overlast voor omwonenden is het niet meer toegestaan voor de deur te parkeren en/of te stoppen om uw kind(eren) in of uit te laten stappen. De kinderen worden na afloop van de Bollee Teenage Party’s onder begeleiding van onze medewerkers VEILIG naar de naastgelegen parkeerplaats gebracht. Wij verzoeken u dringend om aan deze oproep mee te werken en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen, dit voor de veiligheid van uw en andermans kinderen.

U vindt Bollee Events aan de Grebbeweg 69 in Rhenen