Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - OPVLIEGERS 5: OP SAFARI

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

DEEL VIJF VAN DE RAZEND POPULAIRE VRIENDINNENCOMEDY!

Sinds een paar jaar kent theaterland een nieuw begrip: de vriendinnencomedy. Opvliegers steekt er met kop en schouders bovenuit. De herkenning is groot, het publiek enthousiast, zag Theaterkrant.

In deel vijf gaan de vier dames op safari. Loes is namelijk gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema Lachend in de overgang. De vriendinnen plakken er meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek is ineens al haar angsten kwijt. Ze durft alles, misschien wel iets te veel. Shirley heeft de mannen afgezworen, maar dendert nu als een op hol geslagen Freek Vonk door het rijk der dieren. Het huis van Joke is afgebrand, waardoor ze de kans krijgt om alles opnieuw te doen: de inrichting, kleuren en haar garderobe. Loes stortte zich altijd als oude fiets op jongere mannen, maar is nu verliefd op een 71-jarige miljonair. Is ze ineens een jonge golddigger? En zien The Big 4 ook nog The Big 5?

Een avondje door vriendinnen voor vriendinnen over de fase waar ze liever niet over praten, maar wel onbedaarlijk om kunnen lachen.

Martin Michel: regie | Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford: spel | Jeroen Sleyfer: muziek

THE BIG 4 OP ZOEK NAAR THE BIG 5

Prijzen

  • € 25,50 online € 26,50 kassa
    incl. consumptie