Speurtocht Te Gekke Gasten - Kasteel de Haar

Te gekke speurtocht voor kinderen bij Kasteel de Haar Kan jij je voorstellen dat jullie een huis hebben waar je maar één maand per jaar woont? In dit kasteel was dat dus zo! De baron en barones, van wie het kasteel was, nodigden ieder jaar in september allemaal familie, vrienden en bekenden uit. Om te komen logeren, feest te vieren, lekker te eten en leuke dingen te doen. Ze waren best rijk, dus alles was super-de-luxe!

Te Gekke Gasten
Ook de gasten waren bijzonder: filmsterren, modeontwerpers, schrijvers, kunstenaars, mensen van adel en van koninklijke families… Allemaal (te) gekke gasten! Wil jij meer weten over de (te) gekke gasten en hun logeerpartijtjes op het kasteel? Ben je benieuwd waar ze sliepen en wat ze als ontbijt kregen? Wil je weten hoe de kamer van de barones eruit zag en wat ze in de Balzaal deden? En wat familiewapens en spokenvangers zijn? Tijdens de speurtocht ‘(Te) gekke gasten’ ontdek je bijzondere weetjes over het kasteel, de baron, barones en hun bijzondere gasten!

Bezoekersinformatie
De speurtocht ‘(Te) gekke gasten’ komt langs alle vertrekken in het kasteel en laat kinderen spelenderwijs kennismaken met de historie van het gebouw, de familie Van Zuylen van Nijevelt en het jaarlijkse septemberverblijf van hun bijzondere gasten. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, met wat hulp. Geschikt om zelfstandig te doen voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is ook een variant voor de jongere kinderen

Wanneer

  • Dagelijks t/m 25 augustus 2024

Prijzen

  • € 12,50