Zweinstein Challenge

Ben jij ook zo'n fan van Harry Potter en weet jij veel over zijn films en/of boeken? Speel dan nu onze Zweinstein Challenge!

Hermeliene Griffel is versteend. Lukt het jullie door op verschillende fotolocaties in de stad stukjes van een te vinden spreuk te vinden waarme jullie Hermelien kunnen bevrijden?


Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een vraag op waarmee je een stukje van een toverspreuk kunt krijgen die nodig is om Hermelien te bevrijden en dus weer tot leven te wekken. Lukt het jullie om deze toverspreuk binnen 3 uur te vinden?

Hoe werkt de Zweinstein Challenge van Stad Unique?
Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de stukjes van de te vinden toverspreuk te vinden zijn. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de spelbegeleider van Stad Unique, die jullie live begeleidt, en krijg je een vraag waarmee je een stukje van de toverspreuk kunt verdienenen. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer stukjes van de toverspreuk. Lukt het jullie om Hermelien hiermee binnen de tijd te bevrijden?

Wanneer

  • dagelijks t/m 31 december 2021

Prijzen

  • Groepen€ 58,50 Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-. één team bestaat uit 1 t/m 6 personen