Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theaterfestival Vuurol - Theaterwandeling

Theaterwandeling
De Theaterwandeling 2021 vindt plaats op 11 en 12 september a.s. van 12.00 uur tot 18.00 uur. Startpunt is het dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche. Geniet op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein van theater in al zijn vormen en beeldende kunst, voor oud én jong, voor ieders smaak!. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt dus zelfstandig jouw eigen theaterwandeling.

Theaterfestival Vuurol
In de bossen van Lage Vuursche vindt - gewoonlijk - jaarlijks het locatietheaterfestival Vuurol plaats. Een palet van jonge makers, ambitieuze liefhebbers en ervaren professionals presenteren zich op mooie plekken in het stuk bos wat nog niet zo lang geleden deel uitmaakte van landgoed Drakenstein. Twintig voorstellingen, korte acts en kunst (LandArt) zijn te bewonderen tijdens een zelf gekozen wandeling en programma door het bos. Ook wordt er een aparte LandArtwandeling georganiseerd, waarop kennis gemaakt wordt met de kunstenaar en zijn werkwijze.

Elk jaar heeft Vuurol een ander thema met een link naar de natuur. Dit thema biedt samenhang tijdens het festival. Daarnaast prikkelt en inspireert het makers en laat voldoende ruimte voor een eigen interpretatie. Het thema dit jaar is: BARSTENSVOL.

De bedoeling van Vuurol is het laten zien van een verrassend origineel werk, waarin de natuurlocatie een belangrijke rol speelt. Het mee nemen in een intense beleving van het brede publiek, jong en oud, is belangrijk.

De aardbol, onze plek. Vol met mooie wezens, ervaringen. Kleurrijk, uniek. Vol, barstensvol. Met alles wat we nodig denken te hebben en willen. De natuur en onszelf onder druk. We brengen veel moois tot stand, bieden dat elkaar en onze omgeving. Fantasievol, hoopvol, inspirerend, voedend, om weer verder te zaaien. Vuurol.