Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Gemeentelijke Cultuurprijs Soest

De Gemeentelijke Cultuurprijs Soest wordt elke twee jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich voor de Soester gemeenschap heeft onderscheiden op cultureel gebied. 
Sinds 5 december kunnen alle inwoners van Soest en Soesterberg personen of organisaties voordragen voor de Cultuurprijs 2019.

Feestelijke uitreiking
De prijs wordt op 10 april 2019 uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Idea. De winnaar ontvangt € 2.000,- en een replica (unica) van het kunstwerk voor de prijs van Frank Linsewski.

Iedereen uit onze gemeente kan voordragen
Elke inwoner van de gemeente Soest kan tot 1 februari 2019 een voordracht (of meer voordrachten) inzenden via het contactformulier op deze site, een mail aan info@cultuurprijssoest.nl of door gebruik te maken van de antwoordkaart die op verschillende plaatsen in de gemeente beschikbaar is.

De beoordelingen
Alle ontvangen voordrachten worden door de onafhankelijke Nominatiecommissie beoordeeld, waaruit vervolgens 5 nominaties worden bepaald. De onafhankelijke, deskundige Jury beoordeelt de nominaties en wijst de uiteindelijke winnaar aan.