Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - SUN RECORDS - THE CONCERT

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

WHERE ROCK & ROLL WAS BORN!

De wervelende productie Sun Records – The Concert vertelt het verhaal van de Memphis Recording Service oftewel: Sun Studio te Memphis, Tennessee.

Deze plek wordt gezien als de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek. Onder de bezielende leiding van oprichter en eigenaar Sam Philips wist deze kleine studio met platenlabel zich wereldwijde faam te vergaren. Sam trok zich niets aan van de apartheid in Amerika en was wild van de overwegend donkere rhythm & blues.

Hij was op zoek naar vernieuwing in de muziek en nam veelal artiesten op die buiten Memphis werden geboycot door de mainstream radiostations en platenwinkels. Philips hield vol en mag zich daardoor de ontdekker noemen van heel veel muzikale grootheden, waaronder B.B. King, Howling Wolf, Carl Perkins, Johnny Cash, Rufus Thomas, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en last but not least Elvis Presley.

Sun Records – The Concert laat de gouden tijden van Sun Records in het theater weer tot leven komen. Deze zeer authentiek geproduceerde voorstelling mag zich dan ook presenteren als de enige productie ter wereld met de officiële toestemming vanuit Sun Records, Memphis, Tennessee.

Een zeer getalenteerde, jonge cast uit Engeland zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits.

LET’S ROCK-’N-ROLL!!

Prijzen

  • € 33,00 online € 34,00 kassa
    incl. consumptie