Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

FILM: DE LIEFHEBBERS (12+)

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun autoritaire vader zijn ziekte heeft verzwegen. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.

Regisseur Anna van der Heide en scenariste Marnie Blok laten zware onderwerpen op een lichte manier aan bod komen. We krijgen te zien hoe mensen denken, functioneren en reageren. De liefdevolle, maar vaak zo beknellende familiebanden zullen herkenbaar zijn voor velen. Van der Heide studeerde in 2003 af aan de regieopleiding op de Toneelacademie Maastricht. Ze regisseerde onder meer de films Brammetje Baas (2012) en Meester Kikker (2016). Voor haar korte film MissiePoo16 (2007) ontving ze een Gouden Kalf.

Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen en Jelka van Houten behoren tot de cast van deze film. De Liefhebbers is de openingsfilm van de vierde editie van het Parool Film Fest (PAFF).

Prijzen

  • € 10,50 online | € 11,50 kassa
    incl. consumptie

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarJa