Vorstelijk dineren bij Kasteel De Hooge Vuursche

Altijd al een keer willen dineren als een vorst in een kasteel? Goed nieuws! Kasteel De Hooge Vuursche biedt deze zomer voor het eerst in haar rijke historie iedereen de gelegenheid zich kasteelheer of –vrouw voor een dag te wanen. Een buitenkans dus.

Bijna honderd jaar deed dit prachtige kasteel in de bossen tussen Baarn en Hilversum dienst als adellijke residentie, gastenverblijf van het Koninklijke Huis om bezoek aan Paleis Soestdijk onder te brengen en safe house van Freddie Heineken. De afgelopen jaren is het kasteel een besloten evenementenlocatie geweest voor zakelijke bijeenkomsten, particuliere feesten en bruiloften. Maar deze zomer staan de deuren eenmalig open voor een ieder.

Borrel en diner
Kom heerlijk genieten met je geliefde, vrienden of familie. Drink een drankje op het bordes en geniet van een 3- of 4 -gangenmenu met uitzicht op de fontein of binnen in het restaurant.

Alleen komen borrelen met lekkere borrelbites kan natuurlijk ook!

Combineren met arrangementen
Kasteel de Hooge Vuursche heeft ook leuke arrangementen, zoals een Autorally met picknickmand. Ook kun je hier fietsen huren om de mooie omgeving te ontdekken.

Wanneer

  • elke donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 29 augustus 2020om 17.00 uur
  • De borrel start om 17.00 en diner is vanaf 18.00 uur.