Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater: ED STRUIJLAART | ALLES OP ROOD

ED STRUIJLAART | ALLES OP ROOD

donderdag 1 oktober 2020 • 19.00 u

HIJ LIET ALLE ZEKERHEDEN VAREN EN GING VOLLEDIG VOOR DE MUZIEK. NU BLIKT HIJ TERUG!

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed Struijlaart je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.

Vanaf het moment dat Ed Strijlaart op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen!

Na 10 jaar maakt Ed Strijlaart de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

LET OP: Er zal een Alles op Rood’ podcast verschijnen met daarin gasten die ook vol voor hun passie zijn gegaan.

MUZIKAAL ROULETTE!

 

BELANGRIJK OM TE WETEN VOORDAT U GAAT BOEKEN
Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn de beschikbare zitplaatsen in onze zaalplattegrond ingedeeld in twee stoelen naast elkaar en enkele stoelen.
• De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met meer personen uit uw huishouden? Dan mag u in tweetallen naast elkaar zitten.
• Boekt u alleen? Boek dan, indien beschikbaar, a.u.b. een losse zitplaats. Op die manier kunnen wij zo veel mogelijk gasten placeren.
• Boekt u alleen en is er geen individuele zitplaats meer beschikbaar maar uitsluitend twee naast elkaar? Dan kunt u één van twee zitplaatsen boeken. U kunt geen lege zitplaats direct naast een andere individuele boeker kiezen. Probeert u dit, dan krijgt u een foutmelding.
• Rolstoelplaats nodig? Stuur dan een e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Onze kassamedewerker bekijkt of er een rolstoelplaats beschikbaar is. Let op: vanwege de verminderde zaalcapaciteit zijn ook het aantal rolstoelplaatsen beperkt.

NB: Datum onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen. 

Prijzen

  • € 23,50 inclusief consumptie. Tickets alleen online verkrijgbaar.