Velddiner Utrechtse Heuvelrug

Contact

Adres:
Landgoed Zuylestein
Rijksstraatweg 9
3956 CH Leersum
Plan je route

Na het hooggewaardeerde Velddiner in 2021 organiseren we op 3 september een tweede editie. Een diner van streekproducten, met en voor de samenleving, bereid door lokale restaurateurs. Dat wil je niet missen. Schuif jij ook aan?

Op zaterdag 3 september organiseert GoedVolk de 2e editie van het Velddiner. Wederom op een prachtige locatie die de  Heuvelrug rijk is. De koks van onder andere Cultuur- en Congrescentrum Antropia en Restaurant Groenland buigen zich over een heerlijk driegangenmenu wat samengesteld gaat worden van producten die geoogst en geproduceerd worden in de regio. Verser komt het niet op je bord.

Leer in een sfeervolle ambiance meer over wat er lokaal aan voedsel  te verkrijgen is en de lokale producenten. Niet alleen door er over in  gesprek te gaan, maar vooral door het te proeven! Daarnaast is er alle ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken, lokale muziek en cultuur.

Gast aan tafel!

Wij  willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting  hebben wij geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze  belevenis. Echter wij weten dat dit voor sommige Heuvelruggers buiten  hun budget is. Daarom kun je nu ook bijdragen aan een een plek voor een  -anonieme- gast aan tafel. Je vindt dit terug in het  reserveringsformulier. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft  gegeven of ontvangen.

Dit event is onderdeel van het Duurzaamheidsfestival. Meer informatie en evenementen? Bezoek duurzaamheidsfestival.info!

- Bestel hier je tickets -

Wanneer

  • Vrijdag 2 juni 2023 17.30 - 21.30 uur
  • Zaterdag 3 juni 2023 18.00 - 22.00 uur
  • Zondag 4 juni 2023 12.00 - 15.30 uur