Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vrijwilligers Informatiemiddag Kasteel Amerongen

Contact

Adres:
Kasteel Amerongen
Drostestraat 20
3958 BK Amerongen
Plan je route

Ben je benieuwd of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Op zondag 19 maart organiseert Kasteel Amerongen een vrijwilligers-informatiemiddag waarbij ze je graag meer vertellen over de openstaande vacatures.

Kasteel Amerongen is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons vrijwilligersteam te komen versterken. Als je bij Kasteel Amerongen vrijwilliger bent, werk je in een enthousiast team en heb je te maken met verschillende mensen. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar het is ook gewoon gezellig! Bovendien draag je met je werkzaamheden bij aan de instandhouding van het erfgoed in Nederland. Elk jaar zijn er seizoensborrels om de vrijwilligers te bedanken. Bovendien ontvang je als vrijwilliger twintig procent korting in kasteelwinkel Annebetje.

Vrijwilligersfuncties

We hebben ruimte voor dagmanagers, gidsen en winkelvrijwilligers (kaartverkoop, theeschenkerij en winkel).

Programma

14.30 uur Ontvangst bij Kasteel Amerongen met een algemene inleiding over de vacatures en het vrijwilligerswerk
15.15 uur Bezoek aan een functie van keuze om te spreken met vrijwilligers die aan het werk zijn in de oranjerie of het kasteel. Keuze uit: gids, dagmanager of winkelvrijwilliger.
16.15 uur Afsluiting in het kasteel met een drankje en gelegenheid tot inschrijven en vragen stellen.

Enthousiast geworden? Dan kun je je ter plekke inschrijven als vrijwilliger. Van harte welkom op zondag 19 maart van 14.30 tot circa 16.15 uur.

Prijzen

  • Gratis