Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Zonheuvel Zomernachten #2

Contact

Adres:
Campus Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Plan je route

Op het groenste podium van Nederland, het Maarten Maartens openluchttheater op Landgoed Zonheuvel in de bossen van Doorn, vindt voor het derde jaar een serie spectaculaire en afwisselende openluchtconcerten plaats. Deze zomer ligt het accent op jong toptalent.

Rik Cornelissen accordeon en Jeff Heijne gitaar “Landscapes”

Voor dit unieke concert in het intieme openluchttheater komen twee bijzondere musici samen: accordeonist Rik Cornelissen en flamencogitarist Jeff Heijne.
Beiden hebben een onstilbare nieuwsgierigheid naar het ontdekken en samenbrengen van verschillende muziekgenres, in de zoektocht naar hun eigen geluid. Middels zelfgeschreven composities en arrangementen wordt u meegenomen op een reis door flamenco, latin, tango, jazz en klassieke muzieklandschappen. Een van de prachtige eigenschappen van zowel de gitaar als de accordeon is de leidende en ondersteunende rollen die ze op zich kunnen nemen. Het resultaat is een afwisselend programma vol ritmische, verstillende, intieme, melancholische, krachtige, maar ook kwetsbare muziek.

Een uitwisseling tussen twee topmusici met totaal verschillende achtergronden!

Dit event is onderdeel van het Duurzaamheidsfestival. Meer informatie en evenementen? Bezoek duurzaamheidsfestival.info!