Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

With a little help from my friends

  © Hugo Thomassen With a little help from my friends Phil Bee e.a. Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-

vr 7 okt 20:15

  • vr 7 okt 20:15 THEATERZAAL € 25,00  Tickets

Eén van de beste zangers in zijn genre in Europa

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeekast diverse Dutch Blues Awards en prijzen voor beste zanger, beste CD, beste band wordt hij beschouwd als één van de beste zangers in zijn genre in Europa. 

Met die bagage schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond men Phil de terechte winnaar, in, wat de redactie bestempelde als, de sterkste editie van alle jaargangen.

Met onder andere nummers als Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. 

Phil Bee brengt je terug naar de jaren 60 en 70 en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 17 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten. 

Prijzen

  • € 25,00 online
    € 26,00 kassa
    • incl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken