Theater: RENÉE VAN WEGBERG | RENÉE DOET DE DAMES

  • Cast: Renée van Wegberg
  • Genre: THEATERCONCERT - MUZIEK
  • Aanvang: 19.00 u
  • Waar: Grote Zaal
  • Soort: Try-out

ODE AAN FANTASTISCHE NEDERLANDSE ZANGERESSEN.

Na haar met vier- en vijfsterrenbekroonde soloprogramma List, Shaffy & Piaf brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met Renée Doet De Dames.

Renée Doet De Dames is het vervolg op de succesvolle voorstelling Hadewych Doet De Dames.

Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée van Wegberg kroop voor de gelijknamige musical.

Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée van Wegberg het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

De pers over haar eerste solodebuut:
"Een podiumpersoonlijkheid die moeiteloos twee uur weet te boeien". "Een sterk solodebuut" - Algemeen Dagblad ★★★★
"Een modeluitgave van lef, muzikaliteit, allure en goede smaak" - Dagblad van het Noorden ★★★★★
"Renée van Wegberg is op weg een ster te worden" - Parool
“Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady.’’ - Theaterparadijs ★★★★★
“De beste chansonnière uit haar generatie in Nederland” - Musicaljournaal

MUZIKAAL, HUMORISTISCH EN MET LEF!

 

 

BELANGRIJK OM TE WETEN VOORDAT U GAAT BOEKEN
Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn de beschikbare zitplaatsen in onze zaalplattegrond ingedeeld in twee stoelen naast elkaar en enkele stoelen.
• De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met meer personen uit uw huishouden? Dan mag u in tweetallen naast elkaar zitten.
• Boekt u alleen? Boek dan, indien beschikbaar, a.u.b. een losse zitplaats. Op die manier kunnen wij zo veel mogelijk gasten placeren.
• Boekt u alleen en is er geen individuele zitplaats meer beschikbaar maar uitsluitend twee naast elkaar? Dan kunt u één van twee zitplaatsen boeken. U kunt geen lege zitplaats direct naast een andere individuele boeker kiezen. Probeert u dit, dan krijgt u een foutmelding.
• Rolstoelplaats nodig? Stuur dan een e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Onze kassamedewerker bekijkt of er een rolstoelplaats beschikbaar is. Let op: vanwege de verminderde zaalcapaciteit zijn ook het aantal rolstoelplaatsen beperkt.

NB: Datum onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen. 

Wanneer

  • donderdag 15 oktober 2020om 19.00 uur
    om 21.30 uur

Prijzen

  • € 27,50 inclusief consumptie. Tickets alleen online verkrijgbaar.