Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Opening Winter Wonderland Zeist

Om meer beleving in het centrum te krijgen hebben Centrummanagement en diverse anders organisaties de handen in een geslagen voor het grootste evenement van het jaar. Winter Wonderland is een feit!

Vanaf 7 december 2018 t/m 6 januari 2019 hebben wij de grootste overdekte ijsbaan van de regio met 200m2 ECHT ijs. Winter Wonderland is iedere dag open van 13:00 tot 21:00. De plek voor het ultieme warme Kerstgevoel! Er zijn talrijke leuke activiteiten zoals Zeist Zingt, Meet & Greet met de Kerstman, Foute Kersttrui Borrel, Disco schaatsen, de Santa Run en ga zo maar door. In het verwarmde Winter Wonderland Pop-up Grand Café kan iedereen lekker genieten van wat het bruisende centrum van Zeist te bieden heeft. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeergarages en de bushalte ligt om de hoek.
Met diverse koopavonden en koopzondagen in het verschiet is het centrum de bruisende plek om je kerstinkopen te doen. Wat is er nou leuker om dit te combineren met een uitje met het gehele gezin naar Winter Wonderland? Geniet met een heerlijke kop warme chocomel van alles wat het centrum te bieden heeft. Kijkend vanuit het verwarmde Grand Café op de ijsbaan hoe de kinderen zich vermaken. Kan Kerst nog mooier?

Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je tussen 13:00 en 14:00 gratis schaatsen. Buiten deze tijden kost het schaatsen € 4. Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, die kun je bij de ijsbaan lenen.
Voor alle sportverengingen en scholen is er de mogelijkheid de ijsbaan overdag tegen lage kosten te huren. Kom dus lekker schaatsen met je klas of voetbalelftal!
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl.

Winter Wonderland is een initiatief van Centrummanagement, Winkeliers Emmaplein Zeist, Grand Cafe De Heren van Zeist, De Koets Zeist en de gemeente Zeist.