Nine Star Ki tendensen 2023 - Antropia - Driebergen

Contact

Adres:
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum Landgoed de Reehorst
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen
Plan je route

Nine star Ki - Live Event bij Antropia in Driebergen
Nine Star Ki geeft je een filosofisch inzicht in de processen in jezelf en om je heen en duidt de herhalende cycli en energetische patronen die zich daarin aftekenen. Geen enkele andere duidingstechniek geeft zo'n treffend eenvoudig en verrassend verhelderend inzicht in hoe jij je door het leven beweegt als Nine Star Ki.

De tendensen

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

De Nine Star Ki tendensen geven geen kant-en-klare antwoorden, geen eenzijdige richtlijn om het nieuwe jaar aan te voldoen. Ze geven je het totaal overzicht van de ontwikkelingen die voor ons liggen. Mogelijkheden waarvan je, juist doordat je ze kent, zelf de keuze hebt in hoe jij daar mee om wilt gaan.

Met de Nine Star Ki tendensen leer je wat 2023 brengt voor jouw element. Dit geeft persoonlijke betekenis en houvast in de ontwikkeling van het collectief. Het vormt een welkome zekerheid in onzekere tijden zodat jij kunt doen wat jij te doen hebt.

Boek nu jouw ticket voor het live event

Wanneer

  • Zondag 22 januari 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 195,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!