Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Soulful Christmas Dinner Concerts met Trijntje - Parc Broekhuizen

Vier Kerst samen met jouw geliefden op een speciale manier tijdens de exclusieve ‘Soulful Christmas Dinner Concerts met Trijntje’.

Op 24 en 26 december verwelkomt Parc Broekhuizen je graag in het Koetshuis voor een kerstconcert van Trijntje Oosterhuis. Zij zal deze avond prachtige kerstmuziek ten gehore brengen waarbij zij akoestisch begeleid wordt op de piano. Terwijl je geniet van deze muziek wordt een heerlijk culinair 5-gangen kerstdiner met bijpassend wijnarrangement geserveerd.

Om 18:00 uur wordt je ontvangen op het betoverende landgoed, waar je feestelijk wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en een Hollands aperitief met twee culinaire hapjes. Om 19:00 uur wordt je uitgenodigd om plaats te nemen aan tafel, waar je tot 22:00 uur kunt genieten van de mooiste kerstnummers en de meest culinaire creaties. Ter afsluiting kan je een kopje koffie of thee drinken en genieten van een kleine na-borrel met Hollands digestieve. Ook kan je Trijntje Oosterhuis persoonlijk ontmoeten tijdens een meet & greet.

Prijzen

  • € 395,00