Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - 10 JAAR VORSTELIJKE JAZZ AVOND

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

EEN JAARLIJKS TERUGKEREND FENOMEEN IN ONS THEATER!

Twee topmusici, Peter Beets en Henk Meutgeert, troffen elkaar in 2010. Deze ontmoeting resulteerde in een Jazz Edison Award voor het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Nu een nieuw orkest, met veel respect voor de grote jazzhelden en met aandacht voor de door Meutgeert als befaamde bandleider gearrangeerde titels.

Met als thema Back to the Future heeft deze big band een bezetting met een aantal zeer gemotiveerde, aanstormende talenten. Tijdens deze 10e Vorstelijke Jazz Avond laat het orkest met de ons zeer gewaardeerde Peter Beets de hoogtepunten van de afgelopen Vorstelijk Jazz Avonden de revue passeren. Wat begon in het theatercafé en de Kleine Zaal is uitgegroeid tot een prachtige Jazz Avond in de Grote Zaal met veel enthousiast publiek.

Oscar Peterson, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Duke Ellington, Count Basie en andere grootheden uit de Swingperiode komen voorbij. Met legendarisch werk van o.a. de GershwinsCole Porter en Jerome Kern wordt deze avond, mede door de voortreffelijke vocale kwaliteiten van Mirjam van Dam, een grootse jazzavond!

De Jazz-O-Matic Jazzband
Vanaf 19.15 uur en in de pauze brengt de Jazz-O-Matic Jazzband een passende ode aan de jaren 20 met songs die iedereen nog kent.

Prijzen

  • € 29,50 online & kassa
    excl. consumptie