Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Roots!

Na een reeks succesvolle voorstellingen op Londen West End komt South African Road Trip nu naar het theater met hun gloednieuwe voorstelling: ROOTS!

ROOTS! zit boordevol muziek die recht uit het hart komt. Ga mee op een unieke en authentieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur. 

Veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie en energie én vertellen indringende en persoonlijke verhalen. Ze nemen ons mee naar hun oorsprong. Openhartige en hartverwarmende verhalen over het dagelijkse leven worden afgewisseld met verhalen over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Wat kregen ze van huis uit mee over religie en tradities? Wat betekent de strijd voor vrijheid in Zuid-Afrika voor hen? Hoe kijken ze naar de toekomst? En welke verbindende rol speelt muziek in hun cultuur? 

Traditionals, gespeeld op authentieke instrumenten, worden afgewisseld met bekende nummers zoals Miriam Makeba's Pata PataFast Car van Tracey Chapman en Here Comes the Sun van The Beatles. Nummers die verrassend genoeg ook onderdeel zijn van onze roots.

ROOTS! prikkelt de zintuigen met opzwepende live muziek, een prachtig videodecor en ritmische Afrikaanse dans!

Prijzen

  • € 35,50 online
    € 36,50 kassa
    • incl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN