Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vind het uit! Wereldverbeteraars van eigen bodem in Paleis Soestdijk

Contact

Adres:
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Plan je route

Wereldverbeteraars van eigen bodem is een familietentoonstelling waar u kunt ontdekken waar ons kleine land groot in is. Thema’s waar Nederland in excelleert worden op een verrassende manier en in een bijzondere omgeving belicht. Speciaal voor deze tentoonstelling zijn ruimtes in de kelder van het paleis opengesteld die tot nu toe voor het publiek gesloten waren.

Deze tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlands Instituut van Beeld en Geluid. Aan de hand van uniek beeldmateriaal uit het archief van Beeld en Geluid met commentaar van niemand minder dan Astrid Kersseboom, worden innovatieve Nederlandse oplossingen voor mondiale uitdagingen uitgelicht. Vier thema’s staan centraal: Watermanagement, Energie & Duurzaamheid, Agricultuur & Voeding en Gezondheid & Levenswetenschappen. Vooraanstaande vernieuwers door de jaren heen, zoals Boyan Slat (Ocean Cleanup), Henk Ovink (Watergezant) en Wubbo Ockels, laten u ervaren wat een innovatie meer maakt dan alleen een goed idee.

Daarnaast wordt u uitgenodigd zelf aan de slag te gaan als innovator. De bezoekers met de beste vindingen mogen onder begeleiding van de Nederlandse Orde van Uitvinders, hun vinding verder ontwikkelen.

Aanmelden
Bestel je tickets online of koop ze aan de kassa.

Prijzen
Vanaf 12 jaar € 13,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 10,00 p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis

Prijzen

  • Vanaf 12 jaar € 13,50 p.p.
    Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 10,00 p.p.
    Kinderen tot 4 jaar gratis