Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Koningsdag Veenendaal

Traditiegetrouw kunt u tijdens Koningsdag 2019 op het Marktplein de hele dag door genieten van diverse LIVE optredens. Het middagprogramma wordt gevuld door diverse zangers en dj's.

Dit jaar tijdens Koningsnacht&Koningsdag weet je waar je moet zijn! Op de Markt in Veenendaal!

Op Koningsnacht hebben we van 20.00 uur tot 01.00 uur de Q-Music Foute Party! Dit betekent natuurlijk dat we de hele avond los kunnen gaan op de meest foute muziek.

Op Koningsdag komen niemand minder dan Henk Dissel en Tim Douwsma live optreden! Daarnaast zijn er van 14.00 uur tot 00.00 uur diverse zangers en dj's die optreden.

Dus zet hem in je agenda en wees er gezellig bij op vrijdag 26 en zaterdag 27 april. Op beide dagen is de entree gratis!

Koningsnacht&Koningsdag op de markt wordt mogelijk gemaakt door Grand Café De Markt, Brasserie de Plantage, De Heeren Van Ruysdael en Kings&Queens.

KONINGSBRADERIE

Stichting Oranjedag Veenendaal organiseert in samenwerking met MMP-Forum Events de “Koningsbraderie”. Particulieren die hun overtollige huisraad, kleding of speelgoed een andere bestemming willen geven kunnen – i.c.m. commerciële marktkramers – hier ervaren hoe anderen hun tweedehandsspulletjes nog waarderen en kunnen gebruiken. Stichting Oranjedag Veenendaal nodigt u uit om deel te nemen aan deze leuke en drukbezochte braderie waar allerlei activiteiten plaatsvinden en feestelijke attracties gratis worden aangeboden.

Locatie:
De Koningsbraderie vindt plaats op en rond de parkeerterreinen (Duivenweide) van Theater de Lampegiet | Kerkewijk | Frans Halslaan | en Klaas Katerstraat.

Deelnemen:
De Koningsbraderie duurt van 10:00 – 17:00 uur.

VERSIER JE FIETS WEDSTRIJD

9.15 – 9.30 uur: Zit je op de basisschool? Kom dan op tijd naar de Markt met je versierde fiets voor de inmiddels beroemde aubade en doe mee met de Versier-Je-Fiets-wedstrijd! Half tien uiterlijk vertrekken we.

9.30 uur: Niemand minder dan burgemeester Zoon en Renske Veenendaal, als vertegenwoordiger van Rein Veenendaal, rijden met alle kinderen mee op de super mooi versierde fietsen! Even door de Hoofdstraat, dan de Scheepjeshof aantikken en vervolgens weer terug naar de Markt. Wat wil je nog meer?

9.45 uur: Als klap op de vuurpijl kan je ook nog de prijs voor De-Mooist-Versierde-Fiets-Van-Veenendaal winnen. Die prijs win je niet zomaar, daarover zal de burgemeester samen met Renske Veenendaal van Rein Veenendaal Fietsen een vakkundig oordeel vellen. Maak er dus wat moois van!

10.30 uur: Na de aubade is het tijd voor de prijsuitreiking voor de mooiste originele fiets of de meest originele combinatie, oftewel fiets èn berijder of berijdster.

Dit jaar 3 spectaculaire Rein Veenendaal prijzen:
Hoofdprijs:     een waardecoupon van maar liefst € 75,00
2e prijs:            bedraagt € 50,00
3e prijs:            bedraagt € 25,00

Alle deelnemers ontvangen op vertoon van hun inschrijfkaart 10% korting op een kinder-/jeugdfiets als die in 2019 bij Rein Veenendaal wordt aangeschaft.

Ga je fiets dus alvast maar versieren en vertel ze thuis dat je mee gaat doen!

VEENENDAAL 55e SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Om 14.00 uur is de meisjesfinale en om 15.00 uur de jongensfinale. Na afloop worden de prijzen uitgereikt door burgemeester G.J. Kats.

Poules, uitslagen en het wedstrijdschema vind je op de website van schoolvoetbal Veenendaal:

https://schoolvoetbalveenendaal.nl/