Gangsterjacht

De gangster is gevlucht, maar waarheen??? Met dit leuke spel los je een woordzoeker op, en ontdek je al puzzelend de stad. De binnenstad is het speelveld, en verschillende locaties hebben een opdracht. Je ontdekt hierbij super leuke plekken! En het leuke aan dit uitje is dat je het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie. Komen jullie er binnen 3 uur achter waar de gangster heen is gegaan?

Hoe werkt Gangsterjacht van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren een kaart van de stad en een lijst van foto’s. Jullie gaan op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je met WhatsApp naar de instructeur stuurt. Bij een goed ingestuurde selfie ontvang je een opdracht, en het juiste antwoord kun je wegstrepen in de woordzoeker. Voor het vinden van de oplossing, en het ontdekken van de stad heb je drie uur de tijd.

Wanneer

  • dagelijks t/m 31 december 2021

Prijzen

  • Groepen€ 58,50 Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-. één team bestaat uit 1 t/m 6 personen.