Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Doors in Concert - Theater Lampegiet

De jaren zestig tekenden zich door tegenstellingen. Lang en kort haar, jong en oud, liefde en haat, vrede en oorlog. Vanuit San Francisco overspoelde de flowerpowerbeweging de wereld. Tegelijkertijd werd in Los Angeles uit de duistere kant van ons bestaan The Doors geboren.

De charismatische Jim Morrison gaf een duidelijk tegengeluid: geen ‘Peace and Love’, maar ‘Sex and Death’. De lieflijke klanken van de hippies stonden in schril contrast met Doors-nummers als Light my Fire, Break on Through, L.A. Woman en Riders on the Storm.

Herbeleef de rauwe boodschap van The Doors met de nieuwe theatervoorstelling Fifty Years of Sex and Death. De onovertroffen tributeband The Doors In Concert neemt je mee naar tijden van vrede, liefde, oorlog en revolutie. Op deze avond betoveren Jim Morrisons intense poëzie en zijn obscure dansen de zaal. Geniet van de sprankelende muziek van de wereldberoemde band The Doors.

Authenticiteit is het handelsmerk van The Doors In Concert. De bandleden gebruiken uitsluitend originele instrumenten om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren. Ieder detail ademt toewijding en professionaliteit.

Prijzen

  • € 26,00