Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail (UHUT100)

Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail Winter (UHUT100W)
De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig uitgestrekt gebied met ontzettend veel afwisselende natuur. De UHUT bestaat uit 2 rondes van 50km. Bij Landgoed Zonheuvel staat het Basecamp, waar we op zaterdag en zondag aanwezig zijn voor deze Wintereditie.

Op zaterdag kunnen de deelnemers een Ultra Trail van 50+km lopen richting Austerlitz. Op zondag wordt de andere 50+km lus richting Amerongen gelopen. Deelnemers die de gehele UHUT100 willen lopen kiezen voor Zaterdag en Zondag en leggen in totaal 109km in 2 dagen af.

Een ultra-trail die je op GPX loopt en waarbij je kunt rekenen op de verzorging die je van ons gewend bent. Een stevige maar een unieke ULTRA uitdaging die je een keer gelopen moet hebben.

Al vele jaren zijn we bezig met het samenstellen van deze ultra trail op de Utrechtse Heuvelrug. De route wordt voortdurend aangepast en is afgestemd met de beheerders van alle natuurgebieden waar we doorheen gaan. Op het moment is de volledige UHUT100 in totaal 109km lang.

We passeren ontelbaar veel unieke landgoederen, allemaal met een eigen historie. Vandaar vind je ook laantjes met aan weerszijde oude bomen die het decors waren van oude oprijlanen voor paard en wagen. We kennen het gebied goed en in samenspraak met de vele grondeigenaren mogen we jullie prachtige single tracks, mooie vergezichten en ontelbare afwisselende natuursettings aanbieden.

Landgoed Zonheuvel
Met start en finish bij Landgoed Zonheuvel in Doorn zitten we in de kern van de Utrechtse Heuvelrug. Onze deelnemers kunnen kiezen uit een mooie 50+ Ultra ronde richting de kant van Amerongen of uit een evenzo prachtige maar totaal andere 50+ Ultra ronde richting Austerlitz.

Met veel plezier samengesteld door Chris van Beem.

Prijzen

  • € 55,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!