Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Mantra zingen met Romee & Marc

Mantra’s bij Mandira - Met Marc & Romee
Welkom op deze warme avond van samen zijn. In verbinding, met onszelf en de ander. We vieren op deze avond het licht in- en om ons heen. En viering van ons bestaan. Dat we mogen schijnen en manifesteren wat er nodig is in deze wereld. 

Wij zijn Marc & Romee. Wij delen de liefde, in elke vorm. Op romantisch vlak en op muzikaal vlak. Het chanten van Mantra’s is voor ons een practice die we samen delen. En wij delen die ook graag met anderen. Samen zingen is verbindend, en brengt de harten bij elkaar. Volledig open in liefde. Wees welkom, met heel jouw zijn.

Over het zingen
Mantra zingen. Ofwel Bhakti yoga of Kirtan genaamd, is een vorm van yoga en tevens een vorm van meditatie. Een eeuwenoude traditionele manier om je geest tot rust te brengen, je hart te openen en je stem/keel te bevrijden. Door het herhalen van een reeks woorden komen we uit het hoofd, in het lichaam en kunnen we contact maken met een goddelijkheid die schuilt in ieder van ons. Om mee te kunnen doen heb je geen ervaring nodig, ook niet met zingen zelf. Het gaat niet om “mooi” zingen, maar om expressie geven aan je binnenwereld.
Iedereen met een stem kan meedoen.

Tijdens het zingen is het ook mogelijk om te staan, te dansen, stil te zijn of te liggen als daar ruimte voor is. Je bent niet verplicht om mee te doen. Alles is welkom tijdens deze samenkomst, ook jouw emoties. Je mag er zijn met dat wat er op dat moment leeft in jou.

Ervaringen van eerdere deelnemers:
Deelnemer 1: "Wat een heerlijke avond op een bijzondere plek. Warme en liefdevolle leiding van de avond, alle stemmen klonken als een warm bad en ik ging met een vol hart naar huis. Mantra zingen in zo'n setting is bijzonder en helend. Dank!"

Deelnemer 2: "Wat was het gisteren weer een heerlijke, hartverwarmende en hart opende ervaring! Niet te bevatten hoe snel tijd kan gaan en tegelijk stil lijkt te staan. De krachtige enthousiaste energie van Marc en de engelachtige / kwetsbare stem en energie van Romee zijn zo'n fijne combinatie. Heel graag tot volgende maand, dan ben ik er zeker weer bij!"

Praktische informatie
Graag aandacht voor het volgende: De avond voor het event, of op de dag zelf ontvang je een infomail. Deze kan mogelijk in je spambox terechtkomen. Check deze even als je de mail niet ontvangen hebt.

Wat neem je mee?
Trek makkelijke kleren aan waar jij je comfortabel in voelt. We zullen veelal op de grond zitten. Er zijn kussens en dekens aanwezig. Voel je vooral vrij ook je eigen mee te nemen. Neem eventueel je eigen waterfles mee. Sloffen of slofsokken kunnen ook nog wel eens fijn zijn, al is er een vloerbedekking. Thee, water en wat lekkers zal aanwezig zijn.

Bestel je tickets via de website.

Annuleringsvoorwaarden
Na aankoop van tickets liggen eventuele risico’s m.b.t. annulering van deelname bij de deelnemer zelf. Refund is hierbij niet mogelijk. Wel kunnen wij bij uitzonderlijke gevallen kijken of wij een tegoed bieden voor een vergelijkbaar evenement. Bij annulering van deelname verzoeken we in eerste instantie de deelnemer zelf het ticket aan te bieden in het evenement(of in eigen kringen) voor overname. Bij uitzonderlijke gevallen kan er contact worden opgenomen met Mandira via info@mandira-utrecht.nl

Parkeren
Carpool! Maak autorijden gezelliger, goedkoper en duurzamer! We adviseren je te carpoolen als je met de auto komt. Wanneer je een lift aanbiedt in de het event is er een kans dat mensen daarop reageren. Van maandag t/m zaterdag is er betaald parkeren bij Mandira. Op 5 minuten lopen (aan de Wolter Heukelslaan) is het goedkoper parkeren. Zon- en feestdagen gratis voor de deur. Vind meer info over tarieven op deze website

Bereikbaarheid
Zowel met auto als met OV is Mandira goed en makkelijk te bereiken. Er gaan elke paar minuten bussen van en naar CS. Ook met de OV-fiets kun je er binnen 10 min zijn vanaf CS.

Over Marc
Marc leeft mantra’s en muziek. Hij staat ermee op en brengt de dag ermee door. De afgelopen 6 jaar heeft Marc het chanten van Mantra’s als dagelijkse practice beoefend en hierin verdieping gevonden. Met passie begeleid- en zingt hij graag met mensen samen. Zingen is voor hem een van meest veelzijdige manieren om bij jezelf te komen. Als muzikant is hij afgestemd op de groep, de muziek en brengt hij Hart en Ziel in het spelen van zijn instrumenten waaronder het harmonium. Marc neemt jullie graag mee in hogere sferen, waar het hart kan spreken.

Over Romee 
Romee heeft al van jongs af aan passie voor zingen en is op 17 jarige leeftijd begonnen met gitaar spelen. Ze heeft altijd popnummers gezongen, maar voelde dat er iets belangrijks miste. In 2019 is ze in aanraking gekomen met mantra zingen. Een manier voor haar om door middel van zang in het hart te komen en te voelen. Sinds 2022 voelt ze dat ze er klaar voor is om, samen met haar geliefde, mantracirkels te begeleiden.

Over Healing Harmony
Healing Harmony is een community die ruimte maakt voor mensen om ze te verbinden , onder andere d.m.v. zang en klank. Om de harten bij elkaar te brengen. Iedereen is welkom bij ons!

Over Mandira Utrecht
Mandira Utrecht is centrum voor bewustwording en spirituele genootschap die ruimte biedt voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Mandira bevindt zich in een monumentaal pand gelegen aan de Maliebaan in Utrecht en biedt haar ruimte voor bijeenkomsten gericht op bewustwording en spiritualiteit.

Meer info (en statuten) vind je op de website

Wanneer

  • Welkom vanaf: 19:15
    Aanvang: 19:30
    Afsluiten: 22:00

Prijzen

  • € 23,00 Cirkel voor 1
  • € 42,00 Cirkel voor 2 (beperkt aantal)
  • € 25,00 Flex-ticket (hiermee kun je annuleren en je kaartje inzetten voor een volgende keer)
  • € 19,00 Budget ticket (zeer beperkt, dit is voor mensen met een laag inkomen. Je kunt voor jezelf voelen of dit voor jou van toepassing is)