First maakt van de herfst een feest

OKTOBERZONDAGEN –> CHAMPAGNE & OESTER-ACTIE
Elegant en soepel, zó laat de champagne Jean Duclert Harmonie zich proeven. Heerlijk als aperitief of als openingsglas bij een feestelijk samenzijn. Bij First maken we de zondagen in oktober extra feestelijk met een leuke geste: een glas Jean Duclert champagne + een Grevelingenoester voor € 12,50. Ogen dicht en genieten maar!

ONTSPANNEN LUNCHEN OP ZONDAG
Wat is er fijner dan op zondag alle tijd te nemen voor een gezellige en uitgebreide lunch? Wij leggen u op de ‘lazy sunday’ graag culinair in de watten. Zo maken we samen, nu de dinertijd noodgedwongen om 22.00 uur moet afsluiten, van de nood een prima deugd en wordt de zondag een ontspannen beleving.

WILDWEEKEND 23/24/25 OKTOBER
Traditiegetrouw opent First het culinaire herfstseizoen met een magnifiek wilddiner. Dit jaar een heel weekend lang! Wij ontvangen u met een De Leckere- herfstbock, waarna een 4- gangen fijnproeversdiner met heerlijkheden als hertenrugfilet en fazant. Prijs € 57,50 p.p.

RESERVEER UW TAFEL VOORAF
First houdt zich zorgvuldig aan de coronaregels van het RIVM. Reserveren is nodig én verstandig. Mail of bel dus bij voorkeur vooraf via 030 – 6930965 of info@first-1.nl • Lunch: vanaf 12.00 uur • Diner: vanaf 18.00 uur (met sluitingstijd om 22.00 uur).

TRUFFELDINER IN NOVEMBER
Bij de fijne smaken van de herfst mag de truffel uiteraard niet ontbreken. Al weer voor de vierde keer organiseert First een gastronomisch truffeldiner in samenwerking met een gerenommeerd wijnhuis. Bent u erbij? De exacte datum laten wij u binnenkort weten.

KERSTDINER BIJ FIRST
Voor een sfeervol diner op eerste of tweede Kerstdag kunt u dit jaar terecht bij Restaurant First. Vanaf 18.00 uur verwennen wij u en uw gezelschap met een mooi 5-gangen surprisemenu. Het diner begint met een glas champagne. Prijs inclusief wijnarrangement (desgewenst non-alcoholisch), tafelwater en afsluitend koffieservies met zoete lekkernijen € 150 p.p.

Wanneer

  • dagelijks t/m 27 december 2020
  • FIRST IS MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN