StoryTrail Theaterwandeling Baarn

Op zondag 25 juni kun je een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Baarn, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail Theaterwandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol historische Baarnse verhalen.

Verteller Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Baarn een stad van straatarme boeren en ambachtslui, maar ook van machtige vorsten en notabelen. Een stad van ondernemende uitvinders, maar ook van sluwe slechteriken die je maar liever niet tegenkwam.

Johannes vertelt je verhalen over al die Barinezen van lang geleden. Over Burgemeester Laan, die zijn stad wilde opstoten in de vaart der volkeren. Over Boer Bol, die zich in zijn eentje teweer stelde tegen het leger van de koning van Spanje. Over banketbakker de Ruijter, uitvinder van de muisjes. En over de oude Schipper, die op veldtocht moest met keizer Napoleon.

Hoe het de helden en de schurken uit de Baarnse geschiedenis verging? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Baarn? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling Baarn begint op zondag 25 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk, met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT betaal je slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Wanneer

  • Zondag 25 juni 2023 14.00 - 15.30 uur

Prijzen

  • € 17,50
  • Met kortingscode: STORYTRAIL-7337KRT