Voorleesfeestje Moppereend bij de Bibliotheek Baarn

Contact

Adres:
bibliotheek baarn
Hoofdstraat 1
3741 AC Baarn
Plan je route

Op woensdag 22 januari is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Baarn. Het feestje begint om 15.30 uur. Dit keer lezen we voor uit Moppereend.

Kinderen kunnen in het kader van de Nationale Voorleesdagen luisteren naar een leuk verhaal, voorgelezen door een jeugdmedewerker van de Bibliotheek Eemland. Na het verhaal kunnen de bezoekers aan de slag met een bijbehorende knutselopdracht! Dit keer wordt 'Moppereend' van Joyce Dunbar en Petr Horáček voorgelezen.

Over 'Moppereend'

Moppereend gaat gedurende dit prentenboek van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog.  Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan.

Wanneer

  • woensdag 22 januari 2020om 15.30 uur

Prijzen

  • Gratis