Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater4daagse

Na vijf succesvolle edities kan een zesde natuurlijk niet uitblijven. Ook deze zomervakantie kunnen kinderen van 8 tot en met 14 jaar zich bezighouden met vier dagen theater maken in Theater de Speeldoos. De 6e Theater4daagse vindt plaats van 24 tot en met 27 augustus. Ook deze editie staat weer in het teken van zang, dans en toneelspel met als kers op de taart een kleurrijke, fantasievolle eindvoorstelling op het grote podium in het theater. De kaartverkoop is inmiddels geopend.

De Theater4daagse
Van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 augustus staat het Baarnse theater weer bol van de creativiteit. De jeugdige deelnemers volgen allen workshops toneel, zang en dans, maar de docenten houden voor de rol in de eindvoorstelling zo veel mogelijk rekening met ieders voorkeur. Het thema van de eindvoorstelling is dit keer Project Planet. De maximum leeftijdsgrens is van 12 naar 14 jaar opgehoogd.

Ook dit jaar tekenen de volgende enthousiastelingen voor de organisatie: dansdocente Rasarani Keilman (balletschool Marut Jorquera / Rani Art), zangdocente Gaby Kaihatu (Vocals by Gaby / MG Muziekschool Baarn-Soestdijk), theaterdocent Marc van Driel (Jeugdtheaterschool Marmelijn / Theaterhuis Marc van Driel) en Theater de Speeldoos.

Eindvoorstelling
De coronamaatregelen eind augustus bepalen of er publiek bij de eindvoorstelling aanwezig kan zijn en zo ja, met welke capaciteit. Indien er geen publiek toegestaan is kunnen ouders de eindvoorstelling via livestream volgen.

Inschrijven Theater4daagse
Kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen zich opgeven, ook zonder enige theaterervaring. Aanmelden kan hier. Het deelnamebedrag is € 104,50. Dit bedrag is incl. 2 tickets (à € 10) voor de eindvoorstelling (live of via livestream). Gezinnen voor wie het deelnamebedrag aan de Theater4daagse financieel gezien lastig ligt, kunnen een beroep doen op een aantal fondsen die op de website terug te vinden zijn.

Prijzen

  • Het deelnamebedrag is € 104,50. Dit bedrag is incl. 2 tickets (à € 10) voor de eindvoorstelling (live of via livestream). Gezinnen voor wie het deelnamebedrag aan de Theater4daagse financieel gezien lastig ligt, kunnen een beroep doen op een aantal fondsen die op de website terug te vinden zijn.