Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - HERRIE IN DE KEUKEN

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

DE VETSTE KOMEDIE VAN HET JAAR VAN DE KONING VAN DE LACH.

Harrie Vermeulen is terug, in de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN van Jon van Eerd. Krank- en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen en vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ingrediënten kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden.

Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking! Met zijn impulsieve en eigenwijze karakter zet hij de ene domme stap na de andere, worden de hilarische problemen groter en groter en iedereen tureluurs.

Jon van Eerd: script en liedteksten | Mark Kuypers: muziek | Caroline Frerichs: regie | Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker, Liss Walravens e.a.: spel | Marjolein Ettema en Uri Rapaport: decor en lichtontwerp

HARRIE MAAKT HERRIE

Prijzen

  • € 29,00 online € 30,00 kassa
    incl. consumptie