Kleintje Vuurol

Theaterfestival Vuurol doet het!

Op 12 september zal er 4x een Kleintje Vuurol te beleven zijn. De familievoorstelling “Roodkapje en de Broze Wolf” wordt in Vuurolstijl gespeeld; op de mooiste locatie in het bos van Lage Vuursche.

Een degelijk plan
“Er is door ons team steeds gekeken naar: Wat kunnen we wél”, vertelt Mieke Bouhuijs, zakelijk leidster van Theaterie, de organisator van het jaarlijkse en enige locatietheaterfestival in de regio. “Zoals zoveel mensen in de culturele sector en hun publiek kunnen en willen we niet zonder theater maken. Maar voor ons is dat wel: in contact met mensen en de natuur. Dat maakt dat er hobbels te nemen waren en dat een gewoon Vuurol dit jaar niet haalbaar was. Na onderzoek, overleg en het maken van een degelijk plan, gaan we deze zomer toch spelen. Staatsbosbeheer en de gemeente gaan met ons mee in deze korte Corona-proof voorstelling.”

Popelen
De artistiek leidster Jeannette Groenewoud legt uit: “We hebben gezocht naar een hit van afgelopen jaren, die we graag nog eens terug zouden willen zien en waar jong én oud veel plezier aan gaan beleven. Even heerlijk lachen, na al deze benauwde maanden! De keuze was snel gemaakt.”

De groep Roerend Goed werd meer dan bereid gevonden. Zij zijn vrijwel elk jaar in de line-up van het festival te vinden. In 2015 met deze voorstelling. De regisseur René Luiten is onmiddellijk aan het werk gegaan om de voorstelling te actualiseren. In de loop van de zomer worden de repetities weer gestart.

Er vinden 2 voorstellingen in de middag en 2 in de avond van zaterdag 12 september plaats. De laatste voorstelling zal extra speciaal zijn, omdat deze in het donker plaatsvindt. Bestel nu online je kaarten! 

Wanneer

  • zaterdag 12 september 2020om 14.00 uur, om 16.00 uur, om 18.30 uur
    om 20.30 uur

Prijzen

  • € 12.50