Lumineus Baarn

Contact

Adres:
Cantonspark
Faas Eliaslaan
3742 AS Baarn
Plan je route

Lumineus is verplaatst naar december 2022. Exacte data worden nog bekend gemaakt. Raadpleeg de website van Lumineus Baarn voor de meest actuele informatie.

Een botanische wereld gevuld met magisch licht
Lumineus Cantonspark is een magische lichtshow langs prachtig verlichte paden die door het park slingeren. De artistieke verlichting zal voor een verrassende en onvergetelijke belevenis zorgen. Via een wandelroute onder begeleiding van een gids, word je door het prachtige park geleid waar je niet alleen kunt genieten van de verlichting en special effects, maar men ook meegenomen wordt in de geschiedenis van het park.

Onderweg is er ook een speciaal voor deze gelegenheid gebouwd podium waar diverse Baarnse dans- en muziekscholen regelmatig zullen optreden. Dit is echter een open podium, dus het blijft voor de bezoeker een verassing of er op dat moment een optreden is en wie er optreden.

Na afloop krijgen de bezoekers de gelegenheid om te genieten van een drankje in de Wintertuin. Lumineus is een gedenkwaardig, gezinsvriendelijk evenement dat bezoekers zeker in kerstsfeer zal brengen.

Bezoekers kunnen via de website Lumineusbaarn.nl een ticket reserveren en een dag en tijdvak kiezen wanneer zij de show willen bezoeken.

Stichting Lumineus
De drijvende kracht en organisator is Stichting Lumineus. Deze stichting organiseert licht en geluidshows en is grensverleggend op het gebied van licht- en geluidsinstallaties. Dit jaar organiseert zij voor het eerst het evenement Lumineus Cantonspark in Baarn.

De oprichter Johan Bruinekool is de stichting ooit begonnen met het idee om licht- en geluidshows te organiseren in parken en Botanische tuinen. Met zijn brede technische kennis en zijn jarenlange ervaring op het gebied van licht en geluid – onder andere het uitlichten van gebouwen, maar ook podia en festivals -  probeert Johan altijd het publiek met iets nieuws te verassen. De technische realisatie wordt uitgevoerd door zijn bedrijf in Eemnes, Stage and Studio Licht.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 1 december 2022 t/m 31 december 2022
  • Lumineus is verplaatst naar december 2022. Exacte data worden nog bekend gemaakt. Raadpleeg de website van Lumineus Baarn voor de meest actuele informatie.

Prijzen

  • Volwassen vanaf € 10,00
    Kinderen (4-15 jaar) vanaf € 7,00
    Kinderen (0-3 jaar) gratis
    Korting voor donateurs van het Cantonspark