Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

ZOMERGENIETEN BIJ FIRST

Kom maar op zomer! Een fantastische tijd om vol te genieten van lunch of diner op het zonnige terras van First. Met minder mooi weer verwennen ze je met net zoveel liefde in het sfeervolle restaurant. • Tweegangen Chef’s lunchmenu met koffie € 44,50 p.p. • Driegangen Chef’s dinermenu € 49,50. • Viergangen Chef’s dinermenu € 59,50.

BUITEN OF BINNEN – ALTIJD GOED
Vanaf 12.00 uur ben je voor een ontspannen drankje altijd welkom bij First. Maak het chillen compleet met een of meer van onze culinaire barbites, variërend van dagverse oesters met balsamicokaviaar tot mediterrane quiche en mini-taco’s met tartaar van zalm.

OOK DÁT KAN BIJ FIRST
Wist je dat First ook een ideale locatie is voor prima verzorgde vergaderingen, feesten en partijen? Voor gezelschappen tot 12 personen is er de intieme private dining-room. Voor grotere groepen is ons terras ideaal. Bij minder goed weer maken wij van onze partyzaal een sfeervolle zomerlocatie. Bijzondere wensen? Gastvrouw Monique Duvivier denkt graag met je mee (030 – 6930965).

VERRAS ‘M OP VADERDAG!
21 juni = Vaderdag! First staat klaar om die zondag alle jonge en oude, groot-, schoon- en bonusvaders culinair te verwennen. En natuurlijk komt de hele familie met hem mee! Reserveer alvast via info@first.nl of 030 – 6930965.

Prijzen

  • € 49,50