Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kindervoorstellingen Slottuintheater Zeist

Contact

Adres:
Slottuintheater
Navigatie: voer als adres in Hernhuttersingel, Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
Plan je route

In de zomervakantie is er elke woensdagmiddag een kindervoorstelling in het Slottuintheater. Voor de voorstelling geven de leuke gidsen van Gilde Zeist kinderrondleidingen door Slot Zeist. Het is allemaal gratis en je hoeft niet te reserveren.

Met de kinderen kijken in Slot Zeist
Vóór de woensdagmiddagvoorstellingen kun je met je (klein)kinderen gratis een kijkje nemen in Slot Zeist. Gidsen van Gilde Zeist vertellen de kinderen dan leuke verhalen over het Slot. De eerste rondleiding start om 13.00 uur, de laatste tegen 14.00 uur. Je bent op tijd terug voor de voorstelling.

De gidsen van Gilde Zeist staan op je te wachten bij de trappen aan de tuinkant van het Slot. Het aantal deelnemers is beperkt. Reserveren kan niet. Als je te laat bent voor een plekje probeer je het gewoon een week later nog een keer. De rondleidingen zijn elke woensdag van 13 juli tot en met 17 augustus.

Praktische informatie
Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Je bereikt het theater via het witte bruggetje aan de achterkant van het Slot, aan de Hernhuttersingel. Je fiets kun je stallen in de tuin, voor je auto is een gratis plekje op de parkeerplaats naast het Slot.

Prijzen

  • Gratis