Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie Ria Huurdeman Beijer

In 1997 wilde Ria haar hobby schilderen graag verder gaan ontwikkelen en schreef ze in op de Volksuniversiteit voor aquarel schilderen. Ze heeft daar drie jaar lang van genoten en ook heel veel geleerd. Later ontdekte ze de acrylverf en besloot daarop over te gaan. Dat gaf meer mogelijkheden tot onderwerpen zoals bloemen, dieren, stadsgezichten en figuratief.


Ook het gebruik van diverse materialen zoals het paletmes geeft haar steeds weer nieuwe inspiratie.
Op de workshop bij kunstenaar Marjon Nap heeft ze ook weer veel geleerd over de techniek van het opbouwen in kleur met name van gezichten. Dat ze nu haar werk kan exposeren in museum Soest vindt ze heel leuk en ze hoopt dat de bezoekers aan het museum dat ook vinden.

 

Wanneer

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • In de periode van 1 april tot en met 31 oktober is het museum ook open op de woensdagmiddag en de vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Zie voor de openingstijden van het museum www.museumsoest.nl. Informatie kan worden ingewonnen bij Cees Vos, cees.vos@oudsoest.nl of 06-28939510.

Prijzen

  • Volwassenen€ 5,00 13 jaar en ouder
  • Kinderen€ 1,00 tot en met 12 jaar
  • Mede gezien de lage toegangsprijzen voor het museum Soest is de museumjaarkaart in het museum Soest niet geldig. Om de museum jaarkaart te kunnen voeren moet je als museum lid zijn van de museumvereniging en ingeschreven staan in het museumregister. De museumjaarkaart is tegenwoordig gekoppeld aan een dergelijk lidmaatschap c.q. een dergelijke inschrijving.
  • Betaalmogelijkheden: Contant