Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Walk Art Markt Zeist

Contact

Adres:
Walkartpark
Slotlaan 28 Het Walkartpark bevindt zich tussen de Slotlaan en Kerklaan
3701 GL Zeist
Plan je route

De Walk Art Markt is dé jaarlijkse kunstnijverheid- en cultuurmarkt van Zeist. In 110 kramen presenteren sierkunstenaars en ambachtsdesigners een gevarieerd aanbod van onder andere schilder-, glas- en houtkunst, keramiek, en sieraden & modeaccessoires van gerecycled materiaal. Tijdens de markt treden verschillende artiesten op.

Een greep uit het aanbod: jong talent Lucie Stolk speelt klassiek gitaar, Djembé Groep Kobadji zorgt voor percussiespektakel en 'The Nightingales' Anne en Femke brengen swingende popnummers van onder andere Caro Emerald. Instrumentale duizendpoot Luuk Lenders komt met volksmuziek uit Ierland en de Balkan. André Schreiber treedt op als Walk Art-troubadour.

En er is meer. Desiree Rozie en Renier Meijers brengen de allereerste bewoners van Slot Zeist tot leven. Als Elisabeth van der Nisse en haar man Willem Adriaan I van Nassau Odijk flaneren zij rond en besteden 'en passant' ook aandacht aan de Rampjaarroute op 8 oktober in Zeist.

’s Middags is er ook voor kinderen van alles te beleven: ballonkunstenaar Pieter van Engen laat zijn ballon- en goochelkunsten zien en schminkster Petra Lippmann tovert de mooiste creaties op je gezicht. Wil je een gedicht op maat? Geen probleem! De dichters van Vereniging Taalpodium spelen met taal en maken speciaal voor jou eigentijdse pop-up poëzie, getypt op een lekker ouderwetse typemachine. Foodtruckers zorgen voor lekker eten en drinken.

Walk Art Markt Zeist: een kleurrijk, zomers evenement dat je niet wilt missen!

Prijzen

  • Gratis