Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Symposium 'Natuurlijk gastvrij in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug'

Op dinsdag 14 januari 2020 organiseert IVN Natuureducatie i.s.m. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug het symposium 'Natuurlijk Gastvrij in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug' bij Landgoed Zonheuvel. Wil jij als (recreatie)ondernemer meer doen met natuurbeleving en/of duurzaamheid? Laat je inspireren en doe de juiste contacten op tijdens het symposium!

Waarom dit symposium?

Als (recreatie-)ondernemer of natuurvrijwilliger op de Utrechtse Heuvelrug werk je met een prachtige en boeiende omgeving: een afwisselend landschap van heuvels, bossen, stuifzanden, heidevelden en statige landgoederen. Om jouw gasten en bezoekers een unieke natuurbeleving te bieden tijdens hun bezoek, geef je hen graag iets extra's mee over wat dit gebied zo bijzonder maakt. En andersom komen gasten voor zo’n verhaal of beleving graag bij je terug.

Tijdens het symposium verdiepen we ons daarom in de meerwaarde van onze omgeving en hoe die te vatten in ondernemerschap en recreatie. Onder leiding van dagvoorzitter Eddy Zoëy gaat de zaal samen met sprekers, boswachters en collega-ondernemers/vrijwilligers in gesprek over recreatie en natuur. Daarnaast kan je deelnemen aan een van de worshops die je handvatten bieden om binnen de organisatie de verbinding met jouw omgeving te benutten. Om zelf ook een aantal kwaliteiten van het gebied te ervaren, gaan we er ook nog even op uit. De dag wordt afgesloten met een informele borrel.

Wat levert het op?

  • Meer kennis over de natuur, het landschap en erfgoed van NP Utrechtse Heuvelrug;
  • Contact met (collega-)ondernemers, terreinbeheerders en gidsen in NP Utrechtse Heuvelrug;
  • Inspiratie over hoe jij én jouw gasten meer uit het beleven van de omgeving kunnen halen;
  • Een inkijkje in de IVN-cursus ‘Gastheer/-vrouw van NP Utrechtse Heuvelrug’.

Programma en aanmelden

Bekijk het programma op de website van IVN. Aanmelden voor dit symposium kan tot uiterlijk 9 januari via dit formulier. Kom je met z'n tweeën? Maak dan gebruik van het combiticket.