Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kunst Kijk Route Baarn

In de maand november kan in Baarn iedereen coronaproof kunst kijken tijdens de Kunst Kijk Route Baarn.

De Kunst Kijk Route start op zondag 1 november en duurt de hele maand. In een van de donkerste perioden van het jaar is er een culturele route langs de ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars en andere creatievelingen, waarbij deze zich presenteren en kunst op veilige afstand kan worden bekeken. Op elke locatie is er een kunstwerk te zien, een mooi object in de vensterbank of juist een groot werk in de tuin.
Meer dan zestig enthousiaste deelnemers hebben zich aangemeld, waaronder FrontaalKunst, Jeroen Bolleman, Marjolijn Dijkhuis en Peter Altena. Zo is er een aantrekkelijke gevarieerde fiets- en wandelroute door Baarn gecreëerd.
Op een plattegrond op de website vinden de cultuurzoekers alle locaties met foto’s van de deelnemende kunstenaars en de openingstijden van de galeries en ateliers. Langs enkele kunstwerken wordt ook een rondleiding gegeven, meer info daarover volgt nog.
Pak dus de fiets of trek de wandelschoenen aan en stel je eigen kunstroute samen. Maak er een ommetje van of een stevigere tocht, wees een slenteraar of een stoere doorloper, maar geniet vooral wat onze plaatselijke kunstenaars te bieden hebben.

Prijzen

  • Gratis