MICHIEL BORSTLAP PASTORALE CONCERTEN IN HET KOETSHUIS - PARC BROEKHUIZEN

Award-winning pianist en componist Michiel Borstlap komt naar Parc Broekhuizen!  Zo heeft Borstlap zojuist zijn nieuwste EP gereleased; ‘ELEMENTS’. Zijn vorige solo piano album ‘MVSES was een verzameling vol klassieke composities en behaalde maar liefst 5.3M streams. Michiel werkte samen met musici als Herbie Hancock, Wayne Shorter, Gino Vanneli, Billy Cobham, Jeff Tain Watts, Jimmy Haslip, Bill Bruford etc. Ook speelde hij samen met klassieke musici als Janine Jansen, Lavinia Meijer en Ludovico Einaudi en was hij solist bij het Radio Philharmonisch Orkest en het Metropole Orkest.

In de winter van 2022 vindt er een speciaal project plaats rondom Pastorale 2.0. Pianist en Componist Michiel Borstlap zal dan namelijk zijn nieuwste album Pastorale componeren en opnemen in de natuur rondom Parc Broekhuizen. De serene rust die hier ademt geeft Michiel ideeën voor unieke melodieën! Dit album zal in April 2022 op alle streaming-diensten zoals Spotify en Apple Music verschijnen. De muziek zal geheel haar inspiratie verkrijgen uit de deze prachtige natuur. De plaatst waar Michiel Borstlap zijn werk zal verrichten is gesitueerd naast Bistro Lof. De piano in het prieel zal op het Landgoed blijven met de muziek als herinnering.

Om de release van dit bijzondere album cachet te geven volgen er drie solo piano concerten in Het Koetshuis van Parc Broekhuizen.
Gestart wordt om 14.00 uur met een Rondleiding Pastorale. Aansluitend kun je genieten van een anderhalf uur durend pianoconcert in het Koetshuis.

Wanneer

  • Zondag 16 april 2023 14.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 50,00 Inclusief een welkomstdrankje.