Koffie- en crea-tijd bij ontmoetingspunt Allevrouwenwaard Amerongen

Ook wel eens behoefte om ergens anders verwend te worden met een lekker bakje koffie of thee? Samen met andere vrouwen je creativiteit nieuwe impuls geven, gezellig kletsen, even op adem komen en het gevoel krijgen dat je gezien wordt en er even tijd voor jou is?

Dat kan! Vanaf woensdag 1 november 2017 start een groep enthousiaste vrouwen uit Amerongen het Koffie Ontmoetingspunt Allevrouwenwaard. Omdat alle vrouwen het waard zijn om gezien te worden.

Elke morgen van 10.00-12.30 uur staan de koffie en thee klaar in de oude sporthalkantine aan de Burgemeester Martenslaan. Kom op het tijdstip dat jou het best uitkomt en voel je vrij om te gaan wanneer je wilt. Neem je haak- of breiwerk, scrapbook, 3D-kaarten of andere creatieve hobby van huis mee. We zorgen er voor dat er ter plekke ook hobbymateriaal,  puzzels en spelletjes aanwezig zijn om mee aan de slag te gaan. Allevrouwenwaard zijn we samen, dus alle eigen, creatieve inbreng is welkom! Leuk om onderling ideeën uit te wisselen en elkaar te stimuleren in creatief bezig-zijn. Ook niet-creatievelingen zijn van harte uitgenodigd. Ontmoeting staat centraal en wellicht ontstaan er in de loop der tijd nog wel meer initiatieven om samen bezig te zijn.

Hopelijk beginnen op deze ontmoetingsplek veel nieuwe vriendschappen waarin vrouwen naar elkaar omzien. Kom eens langs en ervaar het zelf!

Meer info: Hester Klein (06 12384410)

Wanneer

  • dagelijks10.00 - 12.30 uur