Expositie Nobel

Na het succes van vorig jaar slaan internationaal paardenkunst platform Paard Verzameld en Stichting De Paardenkamp de hoeven weer ineen voor een prachtige en bijzondere kunstexpositie. Op zaterdag 1 en zondag 2 juli zullen 21 kunstenaars uit het Paard Verzameld Collective bijeenkomen op Boerderij Vosseveld en Boerderij Het Gagelgat om de meest prachtige werken tentoon te stellen. Het gaat hierbij om kunstenaars uit Nederland, Spanje, Zwitserland, Finland, de Verenigde Staten en Engeland.

Het thema voor de tentoonstelling van dit jaar is ‘Nobel’, een perfecte omschrijving voor onze edele bewoners en paarden in het algemeen. Net als vorig jaar gaat het hierbij om verschillende kunstvormen: van schilderijen tot beelden en van foto’s tot conceptuele kunst. Een enorme verscheidenheid aan werken, maar allemaal stuk voor stuk gebaseerd op de bewoners van De Paardenkamp. Minstens even bijzonder is het feit dat de kunstwerken en kunstenaars in een paardenstal staan en er met ze gesproken kan worden over de kunstwerken. Onze bewoners staan ondertussen lekker in de weide, maar kunnen natuurlijk ook bezocht worden.

De meeste kunstwerken zullen tevens te koop zijn. Een deel van de opbrengsten zullen hierbij naar De Paardenkamp gaan. De tentoonstelling is geschikt voor jong & oud en de toegang is geheel gratis. We garanderen je dat je dit bijzondere evenement niet wilt missen.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 1 juli 2023 t/m 2 juli 2023 10.00 - 16.00 uur

Prijzen

  • Gratis