Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Groot Sinterklaasfeest in Sportcentrum de Trits

Ook dit jaar brengt Sinterklaas met zijn pieten een bezoek aan Baarn. Gelukkig heeft hij in zijn drukke agenda ook tijd vrij gemaakt om langs te komen bij Sportcentrum de Trits! Alle reden voor het sportcentrum om te zorgen voor een warm onthaal en een groot Sinterklaasfeest te organiseren voor kinderen en ouders.

Op zondag 26 november wordt om 15.00 uur de aftrap gegeven voor het event en kan iedereen plaatsnemen in de mooi versierde sporthal. Om 15.30 uur worden Sinterklaas en zijn pieten verwacht en gaat het feest écht van start. Het belooft een onvergetelijke middag te worden met liedjes zingen, dansen met de vrolijke pieten, pepernoten en nog veel meer. Natuurlijk leest Sinterklaas voor uit zijn boek en heeft hij uit Spanje voor elk kind een cadeautje meegenomen.

Om 16.30 uur tijd is het tijd om de Sint en pieten uit te zwaaien, maar is het feest nog niet voorbij! In de hal worden op een speciaal parcours allerlei leuke spelletjes georganiseerd. Zo kun je onder andere slootje springen, touwzwaaien en onder tunnels door kruipen. Ook is er een pannaveld waar je een lekker potje kunt voetballen. Ben jij van de partij en kom je gezellig langs om de Sint en zijn pieten te ontmoeten? 

Voor meer informatie over het feest en het bestellen van tickets kijk je op de website.

Prijzen

  • € 12,50