Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ben je bezopen? Fimme Bakker & Bram Bakker - Antropia

Een feestbeest, een slecht rempedaal of een doseerprobleem: de eufemismen voor verslaving zijn eindeloos. Maar wat is een verslaving nou precies? Psycholoog Bram Bakker en zijn zoon (en cabaretier) Fimme Bakker onderzoeken in Ben je bezopen? verslaving in al haar gedaanten en vormen.

Bram Bakker was nooit afhankelijk van drank of drugs, maar stilzitten vindt hij maar moeilijk. Decennialang probeerde hij verslaafden van de afgrond te redden, totdat hij zijn eigen behandeling prioriteit gaf.

Fimme Bakker gaat gebukt onder de familiaire neiging om onverstandig om te gaan met genotsmiddelen. Hij hoeft maar iets in zijn mond te stoppen om te genieten. Als cabaretier maakt hij daar graag grappen over. Is humor mogelijk de ontbrekende link in de verslavingszorg? Of betekende de hulpverlener met eigen ervaring voor hem het verschil tussen leven en dood?

In Ben je bezopen? ontzien Bakker en Bakker niets of niemand. Ook zichzelf niet. Ze maken liever een harde, rake grap dan constant om de hete brei heen te blijven draaien. Dat hebben ze al veel te lang gedaan.

Prijzen

  • € 25,00