Kookworkshop Ouderwets Conserveren Hoeve Ravenstein

Inmaken, wecken, roken, pekelen en fermenteren zijn weer helemaal hip. Waren al deze conserveermethoden vroeger nodig om je eten te bewaren, nu doen we het omdat je er de lekkerste dingen mee kunt maken. In deze workshop leer je tijdens een gezellige middag om zelf pickles, kimchi, chutney en kaas te maken. Je leert alle spelregels van de diverse conserveertechnieken en mag je zelfgemaakte hapjes in potjes mee naar huis nemen. Vooraf proef je tijdens een lekkere lunch alvast alle hapjes die je gaat maken. En tot slot krijg je ook de recepten en een leuke goodiebag mee naar huis.

Wanneer

  • zaterdag 17 oktober 202012.30 - 16.30 uur
  • zaterdag 21 november 202012.30 - 16.30 uur

Prijzen

  • € 64,95 Incl. Lunch, koffie/thee, materialen, goodiebag en ingemaakt eten in glazen potjes mee naar huis.