Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wandelen met de Schaapskudde bij Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk opent deze zomer tijdelijk de deuren van het park voor het publiek. De openstelling geldt m.i.v. 1 juli voor alle woensdagen en vrijdagen in de maanden juli en augustus. De monumenten Watertoren en het Speelhuisje van de voormalige prinsesjes worden opengesteld en er worden activiteiten georganiseerd zoals wandelingen door het park, een wandeling met de schaapskudde en bloemen plukken in de Kwekerij. In de Oranjerie kunnen bezoekers kennismaken met de toekomst van Paleis Soestdijk dat de komende jaren zal worden gerestaureerd en onder de titel ‘Made by Holland’ een nieuwe bestemming krijgt als podium voor het beste van innovatief en ondernemend Nederland.

Een kudde heideschapen begraast sinds kort het landgoed in het bos om de variëteit in de plantensoorten te bevorderen. Het past in de ambitie om van Paleis Soestdijk het eerste energie- neutrale paleis en een circulair landgoed te maken. In de maand augustus is het mogelijk om onder begeleiding van de schaapsherder op woensdagen en vrijdagen een wandeling te maken met de schaapskudde.

Bezoekersinformatie wandeling schaapskudde
De wandelingen met de schaapskudde worden 2x per dag aangeboden op de woensdagen: 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 26 augustus. En op de vrijdagen: 7 augustus, 14 augustus, 21 augustus en 28 augustus. Een ticket kost 10 euro, dit is inclusief een bezoek aan het park. De ticketverkoop start binnenkort.

Wanneer

  • elke woensdag voor 4 weken
  • elke vrijdag voor 4 weken
  • De wandelingen met de schaapskudde worden 2x per dag aangeboden.

Prijzen

  • Volwassenen€ 10,00
  • Kinderen€ 5,00
  • Inclusief een bezoek aan het park