Kerst bij Kasteel de Haar

Contact

Adres:
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Plan je route

Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land staat helemaal in het teken van kerst. Kasteel de Haar is tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol en betoverend kerstkasteel. Beleef het echte kerstgevoel dankzij prachtig gedecoreerde kerstbomen, met guirlandes versierde balustrades, kaarsen en lichtjes die je tegemoet schitteren en sfeervolle kerststukken. 

Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling bijvoorbeeld als afsluiting van het kasteelbezoek. Met een park van 55 hectare waarin zich onder andere; Engelse en Franse stijltuinen, een Hertenkamp, een doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes bevinden, wordt deze kerst op Kasteel de Haar onvergetelijk.

Van 8 december t/m 5 januari is Kasteel de Haar en het park te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Let op: er is slechts een beperkte beschikbaarheid dus koop je tickets vooraf en plan je bezoek. 

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 8 december 2022 t/m 5 januari 2023 11.00 - 17.00 uur

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!